Poddkollen 17/2 Bergsåker

Vi har samlat poddteamets tankar inför Bergsåkers Drömjackpot! Alla bjuder på varsin spik och skräll. Rygga din favoritspelare för omgången på vår andelssida Köp andel: https://www.atg.se/hedlunds

Tobias ”Tobbe” Olsson

Spiken

V75-3: 3 High on pepper
Från spår tre är det veckans bästa spik. Jag tror det hade varit mitt val från nästan alla lägen. Nu lär väl Phoenix Photo ta ledningen och därifrån släpper man till High on Pepper om Jorma vill. Svarar man så är loppet kört för Phoenix Photo men inte för High on Pepper. Galopp emot.

Skrällen

V75-1: 12 Panacotta Doc

Två raka segrar och blir bortglömd från spåret. Kan kanske dra nytta av att Flying Eagle vill framåt och det finns alla möjligheter att göra sig gällande över upploppet. 2% och vi tar grepp om Jackpoten!

SPELA MED TOBBE

Martin Olsson

Spiken

V75-3: 3 High on pepper!

Börjar stiga över 80% men är nog fortfarande omgångens bästa spik… de är sjukdom eller hälta emot. De värsta konkurrenterna är antingen ute på fel distans eller taskigt utgångsläge Vill man gardera upp så finns det ett senario att Ferrari Sisu tidigt sänder framåt och sätter färg på loppet då kan spurtstarka Demon och Axel Ruda komma in i matchen från sina bakspår

Skrällen

V75-4: 14 Shehuntyoudown

Gjorde det riktigt bra mot grabbarna senast som tvåa. Nu möter man bara ston och prickar man starten bra från 20m fållan kan man snabbt vara med där framme. Löser sig löpningsförloppet spurtar hon ned dem till slut!

Spela med Martin https://www.atg.se/hedlunds/spellaggare/223296

Tobias ”Bobbe” Josefsson

Spiken

V75-3 3 High on Pepper

Samma motivering som senast, i princip. Bästa hästen, bra läge, bra kusk. Varför krångla till det? 80% som favorit är motiverat. Galopp eller liknande emot och det brukar inte hända så ofta för HoP.

Skrällen

V75-6 11 Zätamustangen

Jag vet att det är kort distans och spår 11 i ett Klass II-försök. Men, hästen är kapabel och kusken ypperlig, dessutom väl bekant med hästen sedan tidigare då de har vunnit tillsammans fem gånger tidigare. Just nu 4% streckad, mycket spelvärt för mig.

Lycka till med spelet och följ oss på sociala medier för att ta del av speltips, podden och våra andelsspel etc


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *