V86 – 21/2: Åby/Solvalla med fin Jackpot!

Kombinationen Åby/Solvalla är en av mina favoriter när det kommer till V86. Jag tycker omgången känns lite klurig på förhand och kan betala riktigt fint vid 8 rätt. Vill du spela med mig så hittar du min andel HÄR, 86kr och är ett exklusivt system. Läs mina tankar om omgången nedan.

V86-1:

Här väljer många att singelstrecka favoriten 2 LaFerrari Dimanche som var ganska hårt betrodd på V75 senast, då fick man aldrig fritt och det fanns säkert krafter kvar. Många tror på spets och slut här men jag tror inte de blir så enkelt…. Många som är sugna på att prova från start och de kan bli rejäl körning här. 3 Jelly Bean Mearas kommer med ett lopp i kroppen och kommer gå rejält framåt till denna start, de blir bike och helstängt nu. 9 Marvelous Steel kan få loppet här, har två bra startryggar och kan få smyga med. Jag garderar loppet 2 3 9.

V86-2:

Här får man också känslan av att det kommer gasas från flera håll från start, och vid den här årstiden kan de kosta rejält även om man kommer till spets.
1 Max Håleryd är riktigt intressant häst som har avklarat årsdebuten på ett bra sätt, oavsett om man inte håller upp innerspåret här lär de bli sämst rygg ledaren och känns då given på kupongen. Även 2 Baroncini Jet är ett fynd till rådande procent, ett lopp i kroppen och täta starter nu. 9 Southwind Boko är kanske bara bäst men spik från bakspår över kort distans är inget jag går på. De behövs klaff för att vinna och man kan få bra värde med gardering här.

V86-3:

Favoriten 2 Dear Wise As är obesegrad över distansen och har fått perfekt utgångsläge, brukar gå bra efter lite längre paus och till rådande procent (35%) är det en tänkbar spik. Men det finns några roliga emot, 4 All The Way Cal är snabb ut och trivs där framme. 9 Moses Di Quattro kommer köras offensivt, stark som en björn och är inte rädd för att göra jobb längs vägen. 10 Börtas Ankare ska givetvis med vid en gardering också som är riktigt stark och visat fina resultat på lång distans. Man var sjuk i senaste starten och presterade därav sämre än förväntat, finns risk att de fattas en del formmässigt nu på onsdag.

V86-4:

Väldigt spännande start i form av 3 Sparkling Tile ett fint sto som kommer från USA, testade två lopp i höstas utan vidare resultat. Nu har man tränat upp henne en hel vinter och har gjort banjobb i 17 farter. Verkar allt bra i värmning och uppladdning kan de vara en rolig spik i ett öppet lopp! Garderar man så har 4 Hackels Humlan redan visat en hel del på banan och henne vet vi kapaciteten på, går upp lite i klass men ska ändå räknas. 6 Peak Of Glory ska vara betydligt bättre nu än senaste starten, lite orutin ställde till det senast. 7 Global Empress har två bra andraplatser i ryggen från svåra lägen, finns lite vingelrisk nu men löser det sig från start kan man segerstrida. 9 M.T. Tapdancer är väldigt startsnabb och missgynnas av läget initialt men kan få spara den speeden till slut istället! Fin form och ska räknas.

V86-5:

3 Akilles Face besitter ruggig kapacitet men har tyvärr galopperat bort de flesta pengarna… därför är det väldigt intressant att ha med sig honom på kupongen, för har Adrian fått ordning på honom under vintern kan man absolut segerstrida. 5 Winner brodde är favorit och ska vara det också, presterat mycket bra, men är lite väl stor favorit. Volt och vanlig vagn ser jag som lite minus och försöker fälla favoriten. 7 Nugget Zon är en riktig humörhäst som är svår att räkna på, vaknar hästen på rätt sida bör man segerstrida här. Storskrällen här är 13 Special Major som från springspår kan sitta perfekt på det från start.

V86-6:

Här tror jag ingen annan kan vinna än 7 Decision Maker eller 9 Aurelia Express, jag tycker dock de borde vara mer jämnspelade än vad de är. personligen rankar jag 9 Aurelia Express först. Jag tror hon kommer till bäst från start och kommer vara längst fram av dessa när loppet ska avgöras, då krävs de en enorm spurt av storfavoriten för att vinna.

V86-7:

Öppet stolopp, spårtrappa över kort distans… 1 Holly D.K. låter man väldigt uppåt med, snabb ut och får som sämst rygg ledaren här, och på Åby kan de bli väldigt intressant. 2 Fabulicious har haft problem med halsen och ska nu vara bättre. Hon står bra inne i loppet och kommer tjäna fina pengar framöver. Hästen trivs bäst i ledningen och kommer nog även dit, spikförslag.

4 And Away We Go funkade inte på banan sist och de loppet är bara att glömma, man sätter på helstängt nu och provar att ladda lite från start.
7 Random Tile tycker jag är märkligt hårt betrodd, här kommer de behövas laddas från start och jag tror man når som bäst dödens, att lägga en speed i från början och sen plocka ned favoriten utvändigt tror jag blir svårt. Blir det rejäl körning skulle 9 Sunshine Avenue få loppet.

V86-8:

2 Beyonce Face är en riktigt spännande comeback! varit borta nästan ett helt år, kanske är mycket begärt att man bara ska gå ut och vinna men de ser ju väldigt spännande ut. 4 Spike M.M har inte hittills gjort några fel i karriären och vunnit samtliga lopp! Ruskigt snabb ut och kan bli spets och slut. 5 Quattro Håleryd är kanske snäppet vassare än 4 Spike M.M men kommer troligtvis behöva göra grovjobbet här och därför rankar jag inte honom högst här.

Lycka till i jakten på 8 rätt!

https://www.atg.se/hedlunds/spel/261989_V86_2024-02-21_40_1

https://www.atg.se/hedlunds/spel/261989_V86_2024-02-21_40_1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *