V75 Åby 10/2 – Poddkollen

Vi har samlat hela poddteamets tankar inför Åbys jackpotomgång! Alla bjuder på varsin spik och skräll. Rygga din favoritspelare för omgången på vår andelssida Köp andel: https://www.atg.se/hedlunds

Kim Lagerhem

Spiken

V75-4: 11 Deejay Bar
I sverigedebuten hade han en lång resa i benen och gjorde det godkänt. Nu har han fått ett lopp i kroppen och hunnit acklimatisera sig. Att det är kort distans nu är ett plus och tempot lär bli högt. då många ekipage är gasglada. Spår 11 ser jag bara som oddshöjande och till under 20% är han en mycket spelvärd spik som har bra chans att städa av detta motstånd. Speciellt då värsta motbudet 3 Warrior’s Tale är knepig och kan bli för het.

Skrällen

V75-6: 10 Declan
Jag fortsätter att jaga denna häst. Näst senast blev det för tuff spetskörning med galopp som följd och senast fick han ge sig i spets mot Xanthis Hilton. Han är bättre i ryggar och spår 3 i enkelvolt på bakspår känns optimalt för en lugn och felfri avgång. Med klaff kan han avsluta riktigt vasst och jag blir inte förvånad om han skräller här. Under 1% i skrivande stund.

SPELA MED KIM

Tobias ”Tobbe” Olsson

Spiken

V75-5: 5 Billionaire Face
Känns som att man blev lottad till vinsten här. Värsta konkurrenterna behöver göra en hel del jobb och jag tror att Claes styr mot ledningen direkt, sänker tempot och när bakspårshästarna kommer så trycks tempot upp och man vinner med ett par längder.

Skrällen

V75-1: 13 Dublin Fi
Även om min idé sprack lite i och med en strykning så har jag svårt att förstå varför hästen bara är spelad till 1%. Jag tackar och tar emot och hoppas se mitt drag sakta flytta framåt i andraspår när det leks övertagningslek i spets. Sedan växlar vi ut i ingången till sista och därifrån vinner man loppet.

SPELA MED TOBBE

Marco Soikkeli

Spiken

V75-1: 9 Cascabella
Om hon står kvar på någonstans omkring 14% även på lördag så kan det vara omgångens stora jackpottspik, då jag tror att hon rundar detta fält.

Skrällen

V75-3: 4 LaFerrari Dimanche
Skräll och skräll… det vet jag inte, men till 7% är det en extremt underspelad häst i denna omgång. LaFerrari Dimanche är rankad först hos mig.

SPELA MED MARCO

Tobias ”Bobbe” Josefsson

Spiken

V75-3: 2 Mose Eagle
Varför göra det svårare än vad det är? Drygt 40 procent är klart spelvärt som spik från det här läget. Allt låter bra från tränaren och hästen har sett strålande ut på sistone nu. Sitter i andraspår direkt och avvaktar till sista halvvarvet, sedan flyger hon lågt.

Skrällen

V75-6: 15 Dark Roadster
Var det någon som såg High on Pepper senast? Missade ni Dark Roadster som var helt ensam där bakom som tvåa? Inte jag. Till 5% här är det ett måstestreck för min del i ett roligt lopp. Snabbheten finns definitivt och stämmer det bara lite på vägen så kan det räcka till seger.

Lycka till med spelet och följ oss på sociala medier för att ta del av speltips, podden och våra andelsspel etc!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *