V86 Tips: Jägersro/Solvalla – Jackpot!

En rolig jackpot omgång som på förhand känns riktigt rolig! En bra mix av klasser och även ett kallblodslopp av högsta klass! Vill ni spela med oss på 7 rätt podden hittar ni våra andelar på Vikens spel: https://www.atg.se/vikensspel

Jag själv spelar en andel för 328kr, 10 andelar (2 varv) Preliminärt system finns! https://www.atg.se/vikensspel/spel/252496_V86_2023-11-08_40_1

Spikarna:

V86-2: Nu när värsta motbudet är struken känns det som en väldigt behaglig uppgift för 5 Jascal där man senast stod för en riktigt bra insats, tredjespår på slutrundan och avsluta på ett bra sätt! Nu när många konkurrenter ligger lågt i förhoppningarna tror jag man blir framvinkad till spets, och därifrån blir man svårslagen.

V86-8: Jag väljer att ta ställning på spetshäst här till en spelvärd procent. Jag tror 3 Frazze tar hand om ledningen här. Innerspåret är inte helt enkelt på Solvalla och Stepping Dreamboy tror jag kanske saknar ett lopp i kroppen för att hålla ut. Värsta konkurrenten 4 Xanthis Hilton riskerar grovjobb här, kommer från ett jättebra insats men allt blev rätt då, nu ska man förmodligen plocka ner Frazze ute i spåren. 7 Dareios Di Poggio tål inte att gå i dödens så där lär man sitta långt bak i kön från start. Så spets och slut för 3 Frazze i avslutningen helt enkelt!

Skrällarna:

V86-5: Ett lopp med ganska många orutinerade hästar, de är volt och tillägg. Mycket kan hända här och även om favoriten kanske bara är överlägsen tycker jag att de kan vara en varning att spika denna typen av lopp. Har ett roligt drag här som här helt bortglömd, 9 Frida S.H som visat enorma fartresurser trots sin unga ålder, visst de är tufft att stå tillägg mot hingstar/valack men man har varit ute i stentuffa årgångslopp, som Oaks kval bl.a. Jag rankar henne 2a i loppet och till rådande spelprocent är det ett riktigt fynd. Sträcka även 10 Nalanji Boko som också varit ute och mött riktigt bra 3 åringar.

V86-6: 10 Global Dice tycker jag är loppets bästa häst, har tjänat mest Kr/start och har presterat riktigt bra. Senast vann man utan att vara på topp, banan var tung och han fick inte riktigt fäste. Nu har man blivit behandlad och känns riktigt fin, bra stallform hos Wallin och vore det inte för bakspåret hade det varit en rolig chansspik!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *