V86 Tips: Åby/Solvalla – Finns två roliga spikar som jag tror leder runt om!

V86 på Åby och Solvalla, det finns två väldigt stora favoriter och jag tror inte båda har chans att vinna, och får någon av dem stryk kan värdet för ikväll bli riktigt bra. Jag bjuder på mina två bästa spikar och skrällar i omgången! Vill ni spela med oss på 7 Rätt podden så hittar ni våra andelar på: https://www.atg.se/vikensspel/V86_2023-10-25_40_1

Spikarna:

V86-4: 1 Billy The Bronco galopperade i ett uttagningslopp till svenskt Trav-Kriterium senast och hade definitivt inte startat här om man inte galopperat. Man står bra inne i klassen, man är snabb ut och vill gärna köra i ledningen. Vann lätt från spets näst senast och jag tror på en liknande prestation idag! Ett svårlöst lopp där jag tar ställning till en riktigt fin procent.

V86-8: 1 Matiere är en häst som trivs bäst med voltstart och nästan bara startat så också, i auto har det blivit en del galopper men i volt har han sköt sig mycket bra. Snabb ut från start och även här blir det nog spets och slut. Var ute i spåren senast i en Klass I final och gjorde det bra, går ner i klass nu och det är en väldigt trolig vinnare i sista avdelningen. ’

Skrällarna:

V86-2: Det är väldigt troligt att Isco Am avancerar tidigt och stänger loppet i dödens eller om man till och med får överta. Men vill motståndarna tävla idag och han får en jobbig resa då kan de bjuda in hästar som gynnas av lite högre tempo. Jag vill varna för 1 Nail’em som är hyffsad snabb ut och kan få en perfekt resa, man har haft spår: 10,10,11,8 och 12 i de senaste 5 starterna och nu kan man smyga med och få lucka till slut! Det är ett roligt lås om man vill försöka fälla favoriten!

V86-3: Är ett öppet lopp, Breeders Course bonuslopp för 3 åringar. Hästarna har lite pengar och starter på sig, här kan det skrälla! Jag vill varna för 3 Bouquet Brodde som bara gjort 3 starter i livet, och haft lite svårt att sköta sig. Men i den starten det funka då vann man överlägset från spets! Hästen är startsnabb och man kommer troligtvis till ledningen. Jag tror man släpper och får rygg ledaren, och eftersom vi är på Åby får man lucka till slut och då kan man mycket väl skära mållinjen först.

Lycka till med spelet ikväll!

Min andel för kvällen 328kr, 7 andelar:

https://www.atg.se/vikensspel/spel/252496_V86_2023-10-25_40_1


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *