V86 Bergsåker/Solvalla – 15 Miljoner i jackpot

Fin fin jackpot på V86 och jag bjuder på mina bästa drag i omgången. Har en andel att köpa in sig i för 86kr/15 andelar. Andelen hittar ni HÄR

Spikarna:
V86-4: Spårtrappa och kort distans, de kan vara en fälla för storfavoriten från spår 12. 12 Global Caps har dessutom inte startat sedan oktober, visserligen brukar Nurmos hästar vara på topp direkt, men jag har en annan spik i den här avdelningen! 3 Netflix spikas, och jag tror man kan komma till ledningen här. Sybille har varit väldigt uppåt på den här hästen, särskilt inför senast. Hästen har tagit förra loppet bra och jag tycker man står väldigt bra inne i den här spårtrappan då hästen borde ha betydligt mer pengar på sig.

V86-8: Jag tycker uppgiften ser ganska trevlig ut för 9 Friend Of Elves som siktas mot Frankrike men en miss i matchningen gör att man går ut här i stället. Hästen är en riktig årgångstopp och har mött och vunnit mot betydligt tuffare motstånd. 20% i skrivande stund känns väldigt spelvärt dessutom!

Dragen:
V86-1: Tycker 3 Incase Of Fire är en ruskigt intressant häst, som var ute i E3 final som 3 åring, sedan dess har man knappt startat. Nu har man nästan 3 år senare kommit i gång igen och har två helt okej prestationer innanför västen. Det låter som man jobbar långsiktigt och kommer köra passivt, men hästen har ruggig kapacitet och tycker definitivt man ska ta med den tidigt vid en gardering. Tycker det luktar lite skräll här i inledningen, en av favoriterna 2 Global Above All gav sig senast och såg inte som bäst ut, första häst i min bok är därför 6 Huddlestone och i nu läget låser jag loppet på 3,6.

V86-2: Här ser 4 Isco Am ut att bli storfavorit, och jag tycker favoriten är lite i fara med risk att jag får äta upp det… Senast man var ute hade man inte sin bästa dag och svek som omgångens stora favorit, och jag har två roliga drag jag inte kan spela utan. 3 Delon Grif från stall Lövdal, som har startat sin tränarkarriär strålande med 42% i segerprocent första året (2023). Här låter det som att man inte har gett upp matchen på förhand, vann senast på ett bra sätt och formen är på topp! Kan man hålla ut favoriten från start så har man vunnit mycket. Min andra varning är 9 Nikylon som kan få en fin resa från spår 9. Var hårt betrodd senast men blev tyvärr diskad då, man låter uppåt från stallet och kör de lite från start kan man fälla samtliga till slut.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *