V75 Solvalla 03/02 – Poddkollen

Vi har samlat hela poddteamets tankar inför finalomgången på Solvalla! Alla bjuder på varsin spik och skräll. Rygga din favoritspelare för omgången på vår andelssida Köp andel: https://www.atg.se/hedlunds

Tobias ”Bobbe” Josefsson:

Spiken:

V75-3: 6 High on Pepper Tja, vad ska man säga? Inte överspelad trots att procenten närmar sig 80. Det är den bästa spiken, värdet finns på andra ställen i omgången.

Skrällen:

V75-6: 8 Jewilla Nog för att formen kanske inte är den bästa, men hästen är väldigt bra och Ulf Ohlsson känner hästen väl. Nedstruken ett spår och i nuläget endast spelad till 2 procent (!) vilket gör henne till ett fynd. Visst ska Jurista vara favorit, men Jewilla är i ungefär samma klass och given vid gardering.

Söndagspoddens system har ni HÄR

Martin Olsson:

Spiken:

V75-3: Jag tror man tidigt kör fram med 6 High on Pepper och är inte han sjuk eller nedsatt så kommer han plocka ned Sweetman enkelt från ledningen. Och trots det stora favoritskapet så hittar jag inget riktigt vasst motbud för att försöka fälla… 

Skrällen:

V75-4: De låter riktigt uppåt på 4 Kenobi Mearas som varit ute mot de allra bästa i kullen. Hade nog kanske gått vidare från kriterieuttagningarna om man varit 100% ig och lite flyt på vägen. Känns lite som att man går ner i klass här och man har även siktat hit. Mitt första streck i det här öppna loppet.

Spela med Martin 

OLSSONS VÄRMLANDSGRANIT

OLSSONS VÄRMLANDSVARG

Tobias ”Tobbe” Olsson:

Spiken:

V75-3: 6 High on Pepper. Tror det blir vinst från alla positioner. Visat styrka tidigare men även att han besitter riktigt fin fart när det drar ihop sig till upplopp. Sweetman utan punktering i alla ära men här får man räkna med att se Jormas ryggtavla över upploppet.

Skrällen:

V75-2: 4 Maverick Meerkat är en riktigt fin häst som trollade bort sina chanser dubbelt senast med galopp i utgången av första kurvan och ingången I sista. Såg ruskigt fin ut när det trycktes på I fjärdespår. Från bricka 4 kommer man den här gången få ett mycket mer tacksamt upplägg och jag bli inte förvånad om hästen är med på fotot till slut!

Spela med Tobbe:

https://www.atg.se/hedlunds/spel/262001_V75_2024-02-03_5_5

https://www.atg.se/hedlunds/spel/262002_V75_2024-02-03_5_5

https://www.atg.se/hedlunds/spel/262003_V75_2024-02-03_5_5

Lycka till med spelet och glöm inte att följa oss på sociala medier för att inte missa speltips, podden och våra andelsspel m.m.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *