V75 Örebro – Statistik med AJ och Martin.

Vi i 7 Rätt-gänget vill dela med oss av vår statistiska analys inför V75 till våra följare helt gratis denna lördag! Analysen är helt unik och du kan bara hitta den hos oss. Vi har på egen hand skapat ett poängsystem för att på ett enklare sätt hitta vägen mot 7 rätt.

För er som tittar in hos oss för första gången kan jag nämna att vi består av ett gäng olika personligheter, med olika skills och olika intressen. Det som binder oss samman är att samtliga brinner för travsporten och tycker det är kul att spela på hästar och sport i största allmänhet.


Vi som skapat detta analytiska verktyg är:
Martin – Värmlands stolthet, statistiknörd och sjukt bra på tippa tjeckisk pingis
Andreas – aka A.J Dryg skåning som gillar allt med siffror (pengar t.ex.)


Vi har under en ganska lång tid knepat och knåpat och lagt ett otal timmar för att försöka förstå varför just vinnarhästen vann. Det vi kommit fram till är materialet ni nu ska få ta del av. Vi väger in all möjlig information i vår analys, såsom exempelvis balans, tider, pengar, galopp %, startspår mm och sammanställer detta i form av ett poängsystem. Det är dock inget facit till V75 utan vi hittar bara de statistiska vinnarna. För att vinna så krävs fortfarande lite egna skills och viss tur. Men vår analys kommer underlätta arbetet mot full pott!


Dags att sätta igång

Här ser vi att 4 Millmighty är en befogad favorit. Vågar man spika denna? Ja absolut! Finns väl inget skönare än att ha en spik avklarad redan efter första avdelningen. Vinner den så korkar man upp en öl och klappar sig själv på axeln. Skulle den förlora så kan man alltid gå ut och klippa gräset eller göra något annat kul.

Letar man skräll i loppet så är 11 Declan ett kul streck. Vid gardering bör man ha med hästarna 4,6,5,11,2,7

3 Rocky Brodde hittar vi överst i ranken. Har vi redan korkat upp ölen undrar ni? Under 7%!? Nej, hästen har tjänat näst mest pengar/start i loppet samt har han mest startpoäng. Detta i kombination med ganska låg galopp% och ett bra startspår gör att han blir vår tipsetta. Det man ska ta med sig är att detta är ett oerhört jämnt lopp i lägsta klassen . Tipset blir att måla på så mycket man har råd till.

Tyvärr är tipsettan 2 Winterburn struken. Nu finns det många fynd om man tittar på ranken. Missa inte 3 Valmar E.W som har bästa senaste tid på aktuell distans. Han visade senast att han börjar förstå att man ska vinna.

En solklar förstahäst i form av 14 Michigan Bro. Detta kan vara en sund spik i omgången. Vill man gardera så borde det räcka med topp 4 i ranken.

Tipsettan får 10 Barbro Kronos! En härdad dam som har lite fördel i loppet i egenskap av att vara sto. Dock har hon lite sämre läge än favoriten och jag skulle vilja ha detta loppet garderat. 3st hästar i fältet som kommer från 3 raka segrar. Glöm inte bort 5 Under Armour som gillar distansen och gör bra lopp hela tiden.

Ett Diamantstoförsök brukar bädda för skräll. Trots en klar vinnare på poäng,
15 Glorious Rain så ser man att även detta lopp kan sluta med skräll. Glöm inte bort 6 Queen vid gardering. Helst vill man strecka samtliga ekipage

En ganska tunn Gulddivision. 12 Mellby Jinx Har form, men sämsta läget. Jag känner mig säker med att strecka dom 5 första i ranken.

Tack för att ni följer oss och hoppas att vår statistik ger er en bättre chans mot 7 rätt på lördag!
Vid intresse så kan man framöver mot en viss kostnad få del av vår statistik. Med rank och även triggers i varje lopp. Ranken har varit grym sista tiden! Och Både AJ och Martin bygger sina system efter den.

7 Rätt poddens andelar: https://www.atg.se/vikensspel

Lycka till på spelet

//AJ och Martin


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *