V75 Örebro 23/2 – Poddkollen

Vi har samlat hela poddteamets tankar inför Örebros jackpotomgång! Alla bjuder på varsin spik och skräll. Rygga din favoritspelare för omgången på vår andelssida Köp andel: https://www.atg.se/hedlunds

Martin Olsson

Spiken

V75-5: Blackhawk Face hade en otroligt strulig inledning på karriären. Men så fort han travat så har man i princip varit obesegrad. Nu har man 3 raka segrar och såg enormt fin ut senast. Givetvis skulle man vara långt upp i klasserna för längesedan men p.g.a allt strul är man kvar i klass II och de känns som det bara kan vara galopp emot.

Skrällen

V75-6: 8 Hipster Am har verkligen inte kunnat sköta sig på slutet och är en osäker häst. varit ständig favorit på V75 och hårt betrodd. Nu verkar alla ha tröttnat och valt att kliva av, då väljer jag istället att kliva på. spår 8 tror jag bara är positivt då slipper Hipster Am ha hästar utvändigt och man kan få komma iväg felfritt, löser sig bara löpningsförloppet någorlunda så segerstrider man.

SPELA MED MARTIN

Kim Lagerhem

Spiken


V75 5: 7 Blackhawk Face är kanske inte den säkraste spiken, med tanke på galopphistorik, dåligt utgångsläge och att alla segrar hittils är tagna på hemmaplan. Kapacitet finns dock så det räcker och blir över och felfri har han bra chans att vinna detta oavsett position. Det saknas såklart inte motstånd så spelprocenten får inte stiga alltför mycket – nuvarande 37% är mycket spelvärt.

Skrällen

V75 1: 8 Oryx Håleryd gjorde första starten på V75 senast och satt då fast med allt sparat till slut bakom riktigt bra hästar. Nu har de fått ett perfekt läge med rygg på startsnabbe 1 Global Dependable och det är bra chans att Rickard hittar ledarryggen eller tredje inner. Med lucka till slut blir han livsfarlig – 3% vore inte fel att inleda med!

SPELA MED KIM

Tobias ”Tobbe” Olsson

Spiken

V75-3: 2 Chapuy. Jag landar just nu i att vi hittar bästa spiken i Avd 3. Hemmahästen Chapuy lär hitta spets och blir därifrån hästen att slå. Visst finns det motbud med bra form men om det stämmer som Åke säger att det ser bra ut i träning så bör chanserna vara bättre än de 30% ekipaget nu står i. 

Skrällen

V75-6: 7 Crown Wise As. Senast lät det mest som att man ville ha igång hästen, inga förväntningar på prestation då, undertecknad trodde ändå på det och det gick riktigt bra! En stark tredjeplats förvandlas nu med lopp i kroppen till min förstahäst i loppet, har visserligen stigit sen i torsdags (poddeffekten? 😀 ) men 5% är ändå ett fynd!

SPELA MED TOBBE

Marco Soikkeli

Spiken

V75-3: 5 Dark roadster gillar att sitta i främre träffen. & jag tror spets eller utvändigt kvittar.  Spik !

Skrällen

V75-5: 2 HooHooHaaHaa. Spetsläge och över rätt distans.  Hittar Hoohoohaahaa till spets kan dom andra sikta på nästa lopp.  Skämt åsido. Men tycker han har grym chans ifrån spets.

SPELA MED MARCO

Tobias ”Bobbe” Josefsson

Spiken

V75-7: 2 Jalapeno K. Jag fortsätter att leverera favoritspikar som bästa spik, men så länge de vinner så är de rimligtvis bra spikar. Även om procenten börjar bli lite i högsta laget med drygt 70 just nu så är det en väldigt bra vinstchans utifrån läge, form, kapacitet och kusk.

Skrällen

V75-6: 9 King of Greenwood I intervjun med Per Henriksen i podden nyligen lät han ganska uppåt på hästen, som nu har ett riktigt smygläge. Ta rygg på Declan i startmomentet och sitt fint långt fram i andra spår, så kan det lösa sig riktigt fint på upploppet – även om det är kort. Till den låga procenten mycket streckvärd, han har trots allt vunnit fyra av sina sex senaste lopp

Lycka till med spelet och följ oss på sociala medier för att ta del av speltips, podden och våra andelsspel etc!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *