V75 Mantorp 9/3 – Poddkollen!

Vi har samlat hela poddteamets tankar inför hemmaplan på Mantorp! Alla bjuder på varsin spik och skräll. Rygga din favoritspelare för omgången på vår andelssida Köp andel: https://www.atg.se/hedlunds

Martin Olsson

Spiken

V75-1: När jag sett 2 Esposito de senaste starterna kan jag säga att han utvecklats enormt. Han sprang och krängde en hel del i kurvorna innan och kunde vara lite het… Senaste starten var han helt överlägsen och såg mycket bättre ut i stilen. Läser man dessutom Nurmos intervjuer så tvekar man inte en sekund på att spika! De låter otroligt uppåt och nu blir det dessutom barfota. Trots den höga procenten är det bara att spika och jaga skrällarna i andra avdelningar. SPIK!

Skrällen

V75-4: De låter så pass uppåt på 3 Brain Game att de skulle kunna vara en rolig chansspik för den som letar sådana, Blev fast i knät på Shejk förra lördagen och drogs med bakåt. Nu har man lärt sig läxan och nu siktar man mot spets och där ska man inte släppa till någon, ruskigt intressant.

SPELA MED MARTIN

Tobias ”Tobbe” Olsson

Spiken

V75-1: 2 Esposito, Perfekt läge, man drar nya växlar och även fast han ur mitt sätt att se det såg het ut sist säger man att det snarare var normala tempot. Borde kunna vinna lika enkelt igen. Hörde jag 80 meter?

Skrällen

V75-4: 14 Bold Knick. 2%! Visst kan det bli svårt att hinna ikapp en undflyende Pwojtech ifrån ledning. Men ska det göras så är Bold Knick ett tidigt bud. Obesegrad på Mantorp och med barfota runt om kan Ulf Ohlsson hitta en bra position till slut!

SPELA MED TOBBE

Marco Soikkeli

Spiken

V75-6: Jag gillar att försöka ta ställning där spelarna går brett och så blir även taktiken på Lördag, min spik hittar vi i Avd 6, 2640 och voltstart just nu spelad till 27% 7 Victoria L.L. får köras av Erik Adielsson och ifrån springspår tror jag det blir perfekt.

Skrällen

V75-1: I avdelning 1 har vi 2 Esposito som är helt rätt favorit och den med högst segerchans i avdelningen men 5 Doctor Gio till 6% i skrivande stund är extremt underspelad då jag tror att han felfri kan utmana Esposito. 

SPELA MED MARCO

Tobias ”Bobbe” Josefsson

Spiken

V75-4: 6 Carvaggio Jet Lurigt lopp i stort, men det är väl då det är som mest spelvärt att hitta en spik som man tror mer på än procenten. Med voltstartspecialisten Erik Adielsson i sulkyn och bästa springspåret är det mycket som talar för en tidig ledning här för 6 Carvaggio Jet. Tredjehandsfavorit i nuläget, varför inte prova?

Skrällen

V75-3: 3 Rome Pays Off, High on Pepper är given förstahäst, men det är inte helt självklart att spika. Tittar man på loppet är det högst troligt att 2 Click Bait tar ledningen initialt, men därefter kan Örjan med 3 Rome Pays Off mycket väl få ta över, eftersom det är medeldistans och Click Bait gör comeback efter långt uppehåll. Väl i spets kan det räcka hela vägen och det känns som bästa motbudet till favoriten.

Lycka till med spelet och följ oss på sociala medier för att ta del av speltips, podden och våra andelsspel etc!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *