V75 Kalmar 13/1 – Poddkollen

Vi har samlat hela poddteamets tankar inför V75 på Kalmar! Alla bjuder på varsin spik och skräll. Rygga din favoritspelare för omgången på vår andelssida Köp andel: https://www.atg.se/hedlunds

Tobias ”Bobbe” Josefsson:

Spiken:

V75-2: 6 Mellby Jail, Bra läge för en kompetent häst med en formkusk. Vad kan gå fel?

Skrällen:

V75-4: 1 Funny Sensation Jepson vet vad han gör och känner hästen, kan bli ett bra läge med t ex rygg på ledaren och lucka mot slutet. Hästen vann sin första start och har presterat konsekvent bra, nu kan det vara dags för en etta igen.

Söndagspoddens system har ni HÄR

Martin Olsson:

Spiken:

V75-5: Det här måste vara årets fynd trots sina 50% om den inte trendar allt för mycket imorgon, 8 Lilius Boko är flera nivåer bättre än sina motståndare och är han hel och fräsch ser jag inte hur man skulle kunna förlora en sådan här uppgift. Jag tror man tidigt styr fram till dödens då troligtvis Sweetman sitter i ledningen och sedan stegar man undan när upploppet nalkas! SPIK!

Skrällen:

V75-7: 1 Lucifer Boko har jag jagat i snart i år… 10st V75 starter i år varav en final, samtliga har man varit topp 2-5 placeringar. Hästen gör strålande lopp hela tiden och snart måste man ha tjänat ihop till en seger? Jag ger inte upp och fortsätter tro på Lucifer så länge man gör fina lopp.

Spela med Martin 

Hedlunds – OLSSONS VÄRMLANDSGRANIT | ATG

Hedlunds – OLSSONS VÄRMLANDSVARG | ATG

Tobias ”Tobbe” Olsson:

Spiken:

V75-2: 6 Mellby Jail. Bästa hästen i loppet, den här gången med bra läge och fart I kroppen.

Skrällen:

V75-4: 13 Cigars eagle owl. Bra kapacitet, strykning på 11 lite gynnsamt, borde kunna vara med långt fram till slut och ska ses med bättre chans än 1%

Spela med Tobbe 

Hedlunds – TOBBE – 7RATTPODDEN | ATG

Hedlunds – TOBBES SPELVÄRDA | ATG

Hedlunds – TOBBES TOKBILLIGA | ATG

Marco Soikkeli:

Spiken:

V75-1: 5 Larry wood, 5 av 6 segrar ifrån spets. God spetschans även denna gången och även om favoriten är bra lockar % på Larry (11%) så hoppas på spets och slut.

Skrällen:

V75-7: Glöm ej hästarna vid gardering 12 Deborah SH & 7 Olga utca

Spela med Marco

Hedlunds – MARCOS V75A | ATG

Hedlunds – MARCOS PODDANALYS | ATG

Lycka till med spelet och glöm inte att följa oss på sociala medier för att inte missa speltips, podden och våra andelsspel m.m.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *