V75 Halmstad 2/3 – Poddkollen

Vi har samlat hela poddteamets tankar inför premiären av barfota dansen på Halmstad! Alla bjuder på varsin spik och skräll. Rygga din favoritspelare för omgången på vår andelssida Köp andel: https://www.atg.se/hedlunds

Martin Olsson

Spiken

V75-1: 6 Major Ass har imponerat på mig och kan göra jobbet ute i spåren, Jag tror de kan bli lite körning här och när dammet har lagt sig styr Rick framåt och tar dödens och med speeden alla lagt från början plockar han ned dem på styrkan. En riktigt spelvärd spik i inledningen att koppla grepp på omgången!

Skrällen

V75-3: 10 Ultion Face, har perfekt utgångsläge i detta lopp för att smyga med, jag tror de kommer gå undan från start. Både Untersteiner och Djuse kommer köra det som går om spets. Även Edibear och Four Guys Dream kommer tidigt sända framåt för att få en bra position, Ultion Face kommer då kunna smyga med och avsluta kusligt fort, då kan han plocka ned samtliga över upploppet på Halmstad!

SPELA MED MARTIN

Tobias ”Tobbe” Olsson

Spiken

V75-6: 9 Judge D Kan få en vettig position från läget. Behöver inte gå framåt direkt då distansen är 2640, hästen har visat sig bra över distansen förr och blir livsfarlig sista varvet. Får vi rådande 16% är det ett fynd.

Skrällen

V75-5: 5 Patricia Bo. Visst, 8% är ingen megaskräll men jag tror chansen är större än så. Finns bra läge att hitta ner tidigt till en bra resa och så ska ekipaget ses med riktigt goda vinstchanser!

SPELA MED TOBBE

Marco Soikkeli

Spiken

V75-5: Omgångens spik hittar vi i avd5, 9 Vancover High där jag tror Caton kommer trycka upp tempot och körning här gynnar min spurtstarke spik!

Skrällen

V75-2: Hittar vi i avd2, 2 Rustico som är spelad till 7% får han ett smyglopp så blir inte jag överraskad om han är först över linjen.

Överspelad

V75-2: 10 Cassius Clay. Över 60% och tror han kommer tappa i starten….GARDERA

SPELA MED MARCO

Tobias ”Bobbe” Josefsson

Spiken

V75-2: 6 Börtas Ankare Spelvärdet får tala denna gång! En tuff häst med ett väldigt bra läge som enda kuse på springspår på startdistansen. Om han kommer till spets tror jag att Saga Laursen ser till att det kommer att bli riktigt jobbigt för övriga deltagare. Till 12 procent just nu mycket spelvärd, jämfört med favoriten som har 61 procent från ett klurigt spår på tillägg.

Skrällen

V75-5: 12 Qillerbee Joakim Lövgren verkar kunna leverera med denna häst från olika spår och har en väldigt fin resultatrad. Klassen är öppen, spåret är dåligt – men spelet just nu endast 2 procent! Givet streck utifrån det. Vunnit tre av sina sex senaste lopp. Barfota runt om.

Lycka till med spelet och följ oss på sociala medier för att ta del av speltips, podden och våra andelsspel etc!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *