V75 Eskilstuna – Poddkollen

Vi har samlat hela poddteamets tankar inför Breeders omgången på Eskilstuna! Alla bjuder på varsin spik och skräll. Rygga din favoritspelare för omgången på vår andelssida Vikens spel: https://www.atg.se/vikensspel

Tobias ”Bobbe” Josefsson:

Spiken:

V75-5: 4 Tearsinheaven Bra läge för spets och slut för röd kusk. Största hoten på förhand (9) har bakspår och ny tränare med oklar form eller dåligt läge med lurigt upplägg. Allt under 50% känns spikvärt.

Skrällen:

V75-1: 9 Rome Pays Off Min förstahäst spontant i söndags. Ett fynd till under tio procent. Sannolikt hård körning för hästar 1-3 från start, vilket ger bra läge att glida fram till ett bra läge. Wäjersten kör själv igen och har hyllat hästens kapacitet alldeles nyligen..

Söndagspoddens system har ni HÄR

Martin Olsson:

Spiken:

V75-4: 1 Aurelia Express hade sparade krafter i mål som klar 1a i semifinalen, det försöket vann man utan att använda norska huvudlaget. Hästen har haft lite otur i de större årgångsloppen och nu är det sista chansen… Jag tror man svarar upp innerspåret då man valt bricka 1 och tror på det. spets och slut?

Skrällen:

V75-3: 10 Grappa Boy en häst som bara gått framåt de senaste starterna, toppform för dagen och ett smaskigt utgångsläge på första tilläggsvolten. Man är snabb ut i volt och kommer troligtvis vara först fram av de på tillägg. Lång distans är bara ett plus och får man en bra resa blir man svårfångad av de på bakre volterna!

Spela med Martin HÄR

Tobias ”Tobbe” Olsson:

Spiken:

V75-6: 1 Ester Degli Dei Jag tror man kan ladda tillräckligt för att ändå hålla spets från ett svårt Eskilstuna innerspår. Lyckas man med det så är loppet över! Spets och slut helt enkelt

Skrällen:

V75-5: 7 Ferox brick, Jag tror man tar en lugn start och hamnar lite längre bak i andra spår. Sedan släpps Tearsinheaven till spets och läget förbättras. Uppåtform och chansen finns absolut för skräll!

Spela med Tobbe HÄR

Andreas ”AJ” Johansson:

Spiken:

V75-5: 9 Excuesez Moi Troligtvis den bästa hästen i fältet som gör debut hos Wäjersten När jag tror det blir körning om tätpositionen och favoriten är grön i sällskapet så går jag på det gamla knepet att spika bästa hästen till runt 20%

Skrällen:

V75-2: 6 Stens Rubin Visst ett långskott! Men såhär års brukar det funka bra t.o.m i landslagssammanhang Faktum är att hästens tid från försöket matchar alla hästar i det här fältet och till 2% är detta ett grymt roligt streck

Spela med AJ HÄR

Lycka till med spelet och glöm inte att följa oss på sociala medier för att inte missa speltips, podden och våra andelsspel m.m.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *