V75 Bergsåker – Poddkollen

Vi har samlat hela poddteamets tankar inför omgången på Bergsåker! Alla bjuder på varsin spik och skräll. Rygga din favoritspelare för omgången på vår andelssida Vikens spel: https://www.atg.se/vikensspel

Oskar Svanberg:

Spiken:

V75-3: 5 Great Skills är en underbar häst jag verkligen gillar, uppgiften ser bra ut och här sätter hon grabbarna på plats!

Skrällen:

V75-6: 2 Västerbo Ajax är snabb ut och bara han sköter sig så har han en bra chans, har vunnit tidigare på V75, ett kul streck vid gardering.

Tobias ”Bobbe” Josefsson:

Spiken:

V75-3: 5 Great Skills (80%) Vinner åtminstone 8 av 10 lopp här, utan tvekan bästa hästen med bästa läget.

Skrällen:

V75-4: 4 Cigars Eagle Owl (5%) Fin avslutning senast, enbart slagen av Sayonara den gången. Står 20 meter bättre till den här gången i jämförelse.

Söndagspoddens system har ni HÄR

Martin Olsson:

Spiken:

V75-2: Alla går givetvis på Great Skills denna vecka, så därför behöver vi också en kompletterande spik i form av 7 L.Q Widde som har haft en strulig karriär med bara 18 starter på sina 8år. Men när man funkat har man bara radat upp segrar och har 13 segrar i karriären. Har fått ett lopp i kroppen och jag tror man bara vinner!

Skrällen:

V75-5: 10 Scorpion Tile är bara tre år, men är väldigt kapabel för sin ålder, man går upp rejält i klass här men Olle låter inte helt slagen på förhand. Om banan blir kladdig är det bara en fördel då hästen kommer med två raka segrar på något tung bana.

Spela med Martin HÄR

Kim Lagerhem:

Spiken:

V75 3: 5 Great Skills behöver ingen närmare motivering – om allt är som det ska innan är det bara att spika – trots otroligt hög spelprocent. En rolig kompletterande spik är 1 Hipster Am i V75 1 där det är mycket bra chans till en klassisk spets och slut. Det gäller att lyssna på banrapport och stallinfo så att inte väderleken ställer till det bara!

Skrällen:

V75 5: 8 Occhio Paw Mahony reser långt med en häst imorgon och det är en intressant fyraåring som vunnit 4/10 starter. Han är stark och visade näst senast att han trivs ypperligt på distansen när han slog fina Jalapeno K. Han är nedstruken ett spår och med lite klaff blir han absolut segerfarlig. Endast 5% i skrivande stund

Spela med Kim HÄR

Tobias ”Tobbe” Olsson:

Spiken:

V75-3: 5 Great Skills, trots procenten. Ser inte att det kan bli annat än seger.

Skrällen:

V75-2: 8 Haga Modde måste från läget ses som ett fynd. Bra läge mot favoriten där mitt drag kan göra mycket över Bergsåkers 200m upplopp

Spela med Tobbe HÄR

Andreas ”AJ” Johansson:

Spiken:

V75-5: 1 Global De One Kommer från 2 raka segrar över distansen på bra tider, och från ett perfekt förstaspår tror jag den leder detta runt om. Synd bara att favoriten blev struken så procenten sticker litegrann

Skrällen:

V75-6: – 10 Anytime is Now Mest pengar, mest startpoäng och näst mest intjänade kr/start Detta är bästa hästen i fältet och med ett framspår hade jag dundrat in spiken till 4% Nu är läget svårt, men ser det som allt annat än omöjligt att han ändå dyker upp på målfotot

Spela med AJ HÄR

Marco Soikkeli:

Spiken:

V75-7: 4 Kinky Boots funkade otroligt nog i volt senast, nu är det autostart och de är en stor fördel. Väldigt bra för klassen och tål om banan blir krävande!

Skrällen:

V75-2: 3 Dån Klara är snabb ut och kommer troligtvis få en bra resa, tycker hon är minst lika bra som stallkamraten som står på 40m tillägg.

Spela med Marco HÄR

Lycka till med spelet och glöm inte att följa oss på sociala medier för att inte missa speltips, podden och våra andelsspel m.m.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *