V75 Bergsåker – Dagens bästa spikar!

Jag har plockat fram 3 riktigt stabila spikar i omgången! 🔨

V75-3: 3 Riet Hazelaar som är ute i helt fel klass, var under elitloppshelgen förra året ute och tävlade mot Zeudi AMG bla och gjorde det bra som 2a. Har gjort en bra vinter i Frankrike och mött riktigt tufft motstånd. Extremt spännande regibyte nu och första starten för Wäjersten, man plockar alla skor och sätter på den amerikanska sulkyn. 

V75-1: 1 Mellby Knekt som jag tror kommer klättra i klasserna i år. Är pilsnabb ut och kommer med största sannolikhet sitta i ledningen. Då ska motståndarna vara bra för att plocka ned honom. Nurmos hästar brukar vara väl förberedda för en årsdebut! 

V75-6: 2 Mellby Jinx som jag hoppas och tror kommer sjunka i procent under lördagen. Även denne Mellby häst är pilsnabb från start och kommer man till ledning tror jag loppet är avgjort. När dessutom värsta motbudet Castor the star inte trivs i en dödens position och att Kentucky river troligtvis får positionen 2a/3e in ser jag inte riktigt vem som ska göra livet surt för favoriten. Sund spik trots procenten!

Mina andelar för dagen:

⭐️OLSSONS EXKLUSIVA⭐️

⭐️OLSSONS VÄRMLANDSVARG⭐️

⭐️OLSSONS SISTA 10A I SPARGRISEN⭐️

Lycka till med spelen🍀


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *