v75 Solvalla. Skrällkollen

v75-1 – Go on boy är min solklara skräll. Men 7% kanske är för högt fär att helt vara med här. Så därför lyfter jag Hierro Boko. Hästen har speeden men inte den bevisade formen. I ett lopp där jag nog går kortare är Hierro först bland de lägre streckade för mig.

v75-2 – Young mistress, blev sent senast och har bra form! Under 2% känns den spelvärt tidigt i min bok. Kan straffa många till slut med rätt ryggar fram!

v75-3 – Staro Mack Crowe har sett lysande ut och att hästen kan skrälla vet vi om! Undertecknad blir absolut inte förvånad och det är hästen med nosen för över mållinjen på lördag.

v75-4 – Dial square och A teaser är bägge två hästar som kan skrälla i det här loppet. Svårt stt välja bara en så varnar för att båda kan komma stark till slut! Riktigt fina hästar.

v75-5 – Bakom trion Felicia, Dear friend och Zeudi så är alla spelade på 3% och nedåt. Självklart blir det tufft men 3% på Sayonara och Barbro för vi inte ofta. Samma sak gäller 2% på Clarissa.

v75-6 – Fusion Fagra har enligt en i ägarkretsen bara blivit bättre å bättre för varje lopp, Det är klart han behöver ha lite flyt för att vara med där framme, Men helt borta är han definitivt inte. Stall Martinson har bra form just nu.

v75-7 – Bästa spiken i favoriten? Kanske, men om hon sviker varnar jag för comes with age och casorr the star.

Lycka till på spelet. Mig hittar ni på

https://www.atg.se/vikensspel/spellaggare/253737


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *