V75 Örebro 27/4 – Vann senast på V75 och helt bortglömd nu!

Rolig omgång som står för dörren, med veckans höjdpunkt Örebro Intn’l som avslutning på V75! Jag tror inte man blir ensam med 7 rätt en omgång som denna men de finns helt klart spelvärde i omgången och den kryddas även denna vecka av en jackpot. Gocciadoro kommer återigen ut med en trio och jag tror inte man vinner med någon av dem faktiskt och tycker samtliga blir en del överspelade p.g.a förra lördagens insatser. Vill du spela med mig hittar du mina system nedan:

Spikarna:

V75-3: 5 Mister Hercules blev lite trött sista biten sist i årsdebuten, men de var riktigt bra motstånd och de såg ändå bra ut. Nu har man lopp i kroppen och helt andra förutsättningar, jag tror man håller ut värsta motbudet Clarissa och sedan kan få överta spets. Siktet är definitivt inställt på Paralympiatravet och det tror jag man grejar.

V75-6: 3 Combat Fighter var ruskigt bra i finalen på valla där man delade segern med självaste Danao Degli Dei, visst de finns bra motstånd nu också men jag tror inte man plockar ned honom från ledningen. Combat Fighter är ruskigt snabb ut och har haft dåliga lägen hela tiden, nu har man spår 3 och man kommer lätt till ledningen och vinner här, spik.

Skrällarna:

V75-1: 8 Micke Sting avslutade ruskigt i skymundan av Great Time Trot och Joint Chef senast och avslutade en av de bästa avslutningarna på hela dagen, 1.06,3 sista 200m. Sådana intryck älskar man som en nästagångare och är också ganska bortglömd! Spåret är inte det bästa men man har rygg på favoriten och hittar man bara ut någon gång under loppet blir man livsfarlig.

V75-5: Jag ropade ut 11 Bold Request för några veckor sedan som omgångens spik och då blev det spets och slut. Helt annat upplägg nu men hästen är spelad till 1%?? Jag fattar ingenting. De är sista starten i Sverige och man kommer nog inte smygköra här. Jag tror de kommer bli fartfest initialt och de kommer bjuda in bakspårshästarna. Barfota runt om och bike, väldigt roligt drag.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *