V75 Jägersro 20/4 – omgångens bästa drag!

Riktigt kul omgång som Jägersro bjuder på, svårlöst omgång som kan ge ruggigt bra betalt! Läs mina bästa drag i omgången.

mina andelar hittar du HÄR!

Dagens två bästa spikar 🔨

V75-7: 4 Bengurion Jet känns som en annan klass jämfört med dagens motstånd, de låter otroligt uppåt från stallet och jag tror man är ute i angenämt ärende 🎟️ att spika en stor favorit i sista avdelningen är aldrig kul, men idag känns omgången ruskigt öppen och de gäller bara att överleva fram till avd 7 så tror jag värdet är bra oavsett!

V75-3: 1 Catullo Jet hade vi inte fått till 28% om de inte vore för att man krokade ihop med annat ekipage senast man var i Sverige. Tror de här är en riktigt löfte och gocciadoro lyfter denna av 3 som han tror mest på denna säsong. Jag tror man kommer hitta ut från innerspåret, är väl bara det emot egentligen 😃

Dagens kuppongrensare 💨

V75-2: 2 Emma Jet är ett riktigt spännande häst och återigen ser vi en utländsk häst som inte svenska V75 publiken känner till och avstår då spel på denne. Jag rankar henne 1 i loppet och en rolig chansspik då jag tycker favoriten är i fara ⚠️

V75-4: 5 Vancouver High gör debut på lång distans, tror jag kommer funka ypperligt då man inte är någon raket från start och riskerar ofta att hamna dåligt på det. Nu har man ett varv till att jobba med samt att man har sina värsta konkurrenter på 40m tillägg. Även nedstruken ett hack och har gott om utrymme att vända runt! Jag har 3 andelar för dagen!
👑OLSSONS EXKLUSIVA 210kr

👑OLSSONS VÄRMLANDSVARG 105kr

👑OLSSONS SISTA 10A I SPARGRISEN 10kr

Lycka till med liren 🍀


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *