V75 Bollnäs 20/01 – Poddkollen

Vi har samlat hela poddteamets tankar inför omgången på Bollnäs! Alla bjuder på varsin spik och skräll. Rygga din favoritspelare för omgången på vår andelssida Köp andel: https://www.atg.se/hedlunds

Tobias ”Bobbe” Josefsson:

Spiken:

V75-1: 3 Global Caps Lite tveksamheter i min skalle i söndags, men det klarnar allt mer. Jorma kommer att styra till ledningen ganska tidigt och sedan är det klart. Finsk sisu i tränare och kusk. Vinner två av tre gånger i ett sådant här lopp, så 56 procent just nu är relativt bra spelmässigt.

Skrällen:

V75-5: 5 Rome Pays Off, visst är Phoenix Photo är motiverad favorit, men kan vara sårbar i kyla eller om det nu inte skulle bli spets. Rome Pays Off skulle kunna sitta i den positionen om Wäjersten laddar och har sett väldigt fin ut på sistone. 3 procent är ett kap.

Söndagspoddens system har ni HÄR

Martin Olsson:

Spiken:

V75-1: 3 Global Caps tävlar egentligen bara mot dig själv här. Klarar man av att resa till Bollnäs och klarar man att volta från spår 3, ja då vinner man här. Jag räknar med att Nurmos och kusk löser dessa två orosmoln och jag spikar. Värt att tänka på om du vill gardera här är att Nurmos har historiskt sämre prestationer när han reser lite längre…

Skrällen:

V75-4: 13 Våler Nikolai har växt något enormt sedan han kom till Jan Olov Persson! Slog bl.a Månlykke A.M för några starter sedan. Det är väldigt få hästar på mellanvolten så hästarna på start kommer ha det tufft att hålla undan. Rikard N Skoglund lät uppåt i podden och jag tror man segerstrider.

Spela med Martin 

Hedlunds – OLSSONS VÄRMLANDSGRANIT | ATG

Hedlunds – OLSSONS VÄRMLANDSVARG | ATG

Tobias ”Tobbe” Olsson:

Spiken:

V75-5: 3 Global caps, ett monster till häst vad det verkar och här finns alla möjligheter att skaffa sig det lopp man önskar. Jag tror att man vinner loppet från alla positioner om det inte häxar något fruktansvärt. Galopp emot.

Skrällen:

V75-5: Här blir phoenix photo väldigt stor favorit. Kanske helt rätt men jag tror att 5 Rome pays off kan vara med från start pch det är ingen lätt match att bara skaka av sig DW från spets. Trivs på banan, 2% är ett fynd!

Spela med Tobbe:

Hedlunds – TOBBE – 7RATTPODDEN | ATG

Hedlunds – TOBBES SPELVÄRDA | ATG

Hedlunds – TOBBES TOKBILLIGA | ATG

Kim Lagerhem:

Spiken:

V75 7: 5 Esposito Med två överlägsna segrar i bagaget och tur med spårlottningen ser det väldigt bra ut för favoriten som åter får Magnus i sulkyn. Allt väl efter senast och jag tror att han enkelt hittar spets. Värsta motbudet har fått spår 12 (It’s Peppertime) och kanske inte kör alltför offensivt efter en kortare tävlingspaus. Spelvärd spik till under 50%

Skrällen:

V75 4: 15 Soldhöjdens Drake Det är nästan exakt ett år sedan Draken senast fick besöka vinnarcirkeln, han står på tur efter många fina prestationer. Näst senast mötte han Stumne Fyr och låg en bra bit efter denna med varvet kvar men plockade flera längder in i mål som trea. Senast var prestationen sämre och spelarna glömmer nog bort honom denna gång. Han var troligtvis nedsatt förra starten och tränaren tror på en fin prestation imorgon! Ensamt springspår och med minsta flyt kan han hamna väldigt bra till. Om det strular för favoriten imorgon kan det bli revansch – endast streckad till 3% just nu!

Spela med Kim:

Hedlunds – KIMS EXKLUSIVA | ATG

Hedlunds – KIMS MILJONJAKT | ATG

Hedlunds – KIMS TRISS | ATG

Marco Soikkeli:

Spiken:

V75-1: 3 Global Caps. 9 vinster på 10 starter lopp i kroppen efter vila….Klass 1 och avd 1, första gången i volt folk får hitta anledningar till att gardera men inte jag. SPIK

Skrällen:

V75-5: 10 Dark Roadster som kan få fin fin ryggresa har den vettig position inför sista kurvan då får dom andra ha sparade krafter för att orka stå emot.

Spela med Marco

Hedlunds – MARCOS V75A | ATG

Hedlunds – MARCOS PODDANALYS | ATG

Lycka till med spelet och glöm inte att följa oss på sociala medier för att inte missa speltips, podden och våra andelsspel m.m.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *