Tankar inför v75 Momarken

Norge upplevs alltid som lite klurigare då det ofta är hästar vi svenska spelare inte har stenkoll på. Men orkar man gräva lite så finns det ju istället ett större värde i omgången om man hittar de där ekipagen som blir underspelade då vi inte ser dem lika ofta.

Den här omgången är dessutom, av förklarliga skäl, extra tunn vad gäller hästar kända för de svenska spelarna. Håll också koll på att det inte råder barfotaförbud i Norge!

Två halvskrällar som inte får missas från bra lägen. I Avd 6 hittar vi 2 Photo fighter som kan få en bra resa härifrån. Till 6% tror jag Kolle sätter sig till rätta och ger sin häst en bra chans att spurta ner övriga över upploppet.

I avslutningen ska sedan inte 1 Felix Light ignoreras. Även här får vi tro på fin reda där krafterna kan sparas till slutet.

I Avd 1 får vi en megalampa och då sjunker ju procenten på övriga. Nu är der lopp i kroppen på 8 Alegrito och jag chansar inte bort hästen som kan ha gått framåt rejält. Ett måstesteck!

Jag tycker det landar väl mycket streck på 6 HM Lovely comers i Avd 6. Den rankar jag ned en bit jämfört med övriga spelare.

Tänk på att det är ett långt upplopp på Momarken så att mycket kan hända efter sista sväng. Kurvorna kräver också lite mer av hästarna teknikmässigt så att komma utvändigt i sista sväng kan vara gynnsamt fartmässigt in på upploppet.

Som jag skrev tidigare så är det inte barfotaförbud, håll koll på vädret och skoinfo!

Ni hittar mina spel här -> https://www.atg.se/hedlunds/spellaggare/253737


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *