Skrällkollen: V75 Örebro

Här har ni veckans skrällkoll inför v75 på Örebro.

Platsspel på skrällarna har hittills lönat sig mer än vinnarspelen och vi siktar såklart på att hitta ekipage med högre vinstchans än spelprocenten antyder. Därmed sagt att det inte behöver betyda högst segerchans!

v75 1 – Mer plats i volten efter strykning och då kanske Millmighty kan hitta spets. Varningen i så fall bli Raja Knight som kan få en trevlig resa på innerspåret och chans att gå till slut till 6%. Min första varning var annars Olga Utca men där börjar procenten stiga så sakta.

v75 2 – I ett lopp där alla kan vinna är det väl bara att tipsa om den med lägst spelprocent? Nja, jag tycker ändå att 2% på Ironhide Sisu sticker ut lite extra här. Bakspåret är ett frågetecken men kunnandet finns och nu är det aviserat barfota runt om. Skräll på g i avdelning 2. Frågan är bara vem som skrällar.

v75 3 – Återigen många spelvärda ekipage. Jag fastnar dock lite extra för Always face när vi får den till 4%. Hästen tål att gå i andra spår, tredje spår sista halvan och lär nog kunna fånga en fin rygg fram tills det blir attack order.

v75 4 – Wilson Laylock är ju inte given här men kommer springspåren ner snabbt och ger vår häst en fin rygg så kan det bli intressant till slut om inte kanonen från bakspår får fritt fram för enkelt. SP i sulkyn känns intressant!

v75 5 – Snart ska det väl stämma för Sayonara? Står sig väldigt bra i fältet och spelprocenten är ett skämt om hästen får till det. 6%!

v75 6 – Joy Alissa, Dior Lily och Benita Winner. 1, 1 och 3 procent. Jag ser alla tre som kandidater till att blanda sig I segerstridem. Det lär bjudas rygg i attackerna när Flemming eller Claes går framåt. Ta alla 3!

v75 7 – High on Pepper och Mellby Jinx har tråkiga spår. Men från andra utgånglägen hade de varit bland loppets favoriter. Ponera att det löser sig lite så har du 3% och 6% som höjer värdet ordentligt på dina 7brätt i sista avdelningen!

Mina andelar hittar du här -> https://www.atg.se/vikensspel/spellaggare/253737

Lycka till på spelet!

/Tobbe


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *