Skrällkollen: v75 Jägersro

v75 firar 30 år! Här på 7rattpodden.se har vi inte hållt på riktigt så länge men vi siktar bara framåt!

SPELA MED MIG HÄR -> https://www.atg.se/vikensspel/spellaggare/253737

Närmast ska vi till Jögersro och i den här artikeln letar vi BARA skrällar. Förra veckan hittade vi vinnaren Wilson Laylock som rensade rejält. Hoppas ni som läste hade med den på systemet! Vi hittade också platsspel igen bland skrällarna. Nu till aktuell omgång.

v75-1 – 7% är visserligen ingen megaskräll men jag måste fortsätta lyfta Enjoy Banker där jag inte hittar orsak till den låga spelprocenten. Allt pekar mot att hästen ska vara med och segerstrida och då är det ett givet streck. Hoppas inte allt för många hittar in hit ännu!

v75-2 – Svårt att hitta den riktiga skrällen här. Min nickning går ändå till Moira boko som KAN ha läge på spets. Vill man köra där så är det en position man inte förlorat från tidigare! 3%!

v75-3 – Rätt favorit, men där bakom är det också en given tvåa tycker jag. Unico Broline får vi nu till 5%. Det är en ruskig talang som sticker ut i fältet. Man har aldrig riktigt presterat i Jånkarvagnen men den åker på igen, av en anledning?

v75-4 – Snacket kring Darwih Wise L går inte att ignorera. 8% är ett fynd om det klaffar även iloppet.

v75-5 – 1, 2 10, 11…heltäckande tänker man. Olga Utca har jag varnat för förr. Hästen har städat av flera i avdelningen tidigare från svåra spår och även slagit de mest spelade hästarna. Bakspåret drar ju ner chanserna men det är bra ryggar man får. Barfota fram och amerikansk sulky!

v75-6 – Omgångens drag finns här! Amazing justice får nu 1% av strecken. Frågetecken för distansen men trivs på Jägers. Vi utfärdar varningen!

v75-7 – Boli You SM kan vara hemmahästen som drar upp värdet ordentligt i sista. Bra kapacitet, mött riktigt bra hästar tidigare och det vore ingen överraskning om det skrällar. Stormvarnar också för Without a doubt här till 2%

Lycka till!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *