Skrällkollen: v75 Bjerke

Dags igen. Vi kör en snabbkoll på de bästa skrällarna i varje avdelning.

v75 1 – Med många strykningar blir helt plötsligt 9 Unleahed Kemp mer intressant. 5% i skrivande stund från ett numer inte alls tråkigt läge!

v75 2 – 1 Mamies survivor och 5 Ben Hogan till 6 respektive 3%. Om det inte bjuds på spets och slut från mångas spik med Djuse så har bägge dessa hästar väldigt bra chans att segerstrida!

v75 3 – 8 Kagan får nu spår 7 och med formen på topp ska vi inte bli förvånade om Berghs valack finns med långt fram till slut. 2% när alla blickar (med rätta kanske) riktas mot tre andra.

v75 4 – Galopp och sedan makalös fart senast för 2 Oz. Finns inte bilder hela vägen så att vi kan klocka men fart att vinna finns i hästen! MISSA INTE om ni garderar loppet.

v75 5 – Det kan nog bli hyfsad fart från start och många som vill skaffa bra position genom att bjuda på lite längs vägen. Det gynnar skrällidén 6 M.H Hot Cash som mycket väl kan mala ner många sista halvvarvet.

v75 6 – 5 Vallatonian blir lite bortglömd i ett fält med många kända v75 hästar. Derbyfyran kan mycket väl göra livet surt för flera här och till 1% rensar det för miljonen!

v75 7 – Inte formtopp men 10 Primadonna Tile får man inte glömma i sista om man vill vara ensam till slut. Resurserna finns där om dagen är rätt! 1% igen och ni har en grym DD här med två sista.

Lycka till på spelet! Glöm inte heller att lyssna på veckans poddavsnitt.

/Tobbe


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *