Jackpot på V86 med en omgång som ser riktigt svårlöst ut, känns som man kan få bra betalt för 8 rätt idag! Jag bjuder på mina bästa drag i omgången!
/Martin

Spela med oss på Vikens spel: https://www.atg.se/vikensspel/V86_2023-10-11_40_1

Spikarna:

V86-2

2 The Pirate vann på ett övertygande sätt näst senast när man vann över aktuell distans, då mötte man bl.a snackhästen Luv You Schermer men vann på ett överlägset sätt och jag tror det finns mer kapacitet än så. Förra starten blev det flera omstarter och jag tror de störde hästen en hel del. Nu är det återigen auto, man har fått ett kanonspår, amerikansk vagn återigen och barfota runt om för första gången i Lövdals regi. De andra ska vara riktigt bra om de plockar ned honom från trolig ledning. Jag spikar här till en riktigt fin procent i skrivande stund.

V86-7

Här har vi en spårtrappa där ofta de från de sämre spåren bara är bäst ändå.  8 Invisible Sun är riktigt startsnabb och jag tror inte man behöver lägga allt för mycket kraft för att nå ledningen här. Kommer från seger från ett jobbigt lopp från bakspår, nu kommer man troligen få bestämma i ledningen och är bästa hästen på pappret, tror heller ingen kommer sätta upp något hårt tempo utvändigt.

Skrällarna:

V86-4

Här kommer det laddas ordentligt på flera håll, många som vill till ledningen eller få en fin ryggresa. Risk att tempot blir riktigt högt första varvet vilket bjuder in bakspårshästarna. 9 Dats Tore är riktigt startsnabb själv men har fått ett bakspår och kan ta rygg på 2 Promiss Häggenäs från start och få en fin position i andraspår. Jag tror att 9 Dats Tore kan speeda ner alla till slut med överpace på loppet. En chansspik för den modige? Annars gardera brett, känns som de kan hända en hel del här.

V86-5

Olle Alsén låter väldigt uppåt på sin 2 Nordby Elde som radat upp två segrar på kort tid. Man vill till ledningen och de låter som man kommer sätta upp ett högt tempo för att inte bjuda in tilläggshästarna, då kommer spelfavoriten 4 Envis få jobba utvändigt i dödens. Form slår klass? Jag tror att 2 Nordby Elde leder det här väldigt länge, strecka på med en del hästar i det här loppet. Framför allt på den första volten då jag tror tempot blir högt. Kommer krävas en riktigt bra prestation av 14 Pydin för att hinna fram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *