Ok, att hitta spikarna och de mest spelade hästarna är ju inte omöjligt. Tänker att jag försöker ge er en häst i varje omgång som jag tycker har högre segerchans än vad spelprocenten anger.

Avd 1: Maybach WF. Spetsläge, obesegrad i den positionen, hemmabana. Kommer från bra prestationer och lär inte vilja släppa spets. Risk för att det blir en tryckare men absolut bättre chans än 7%. Lås med HC annars!

Avd 2: Många hemmahästar med skrälläge. Lägger ändå mina äpple i korg Nite Owl av dessa. Sandra har läget, rycker skorna och slänger på den amerikanska. Blir det galopp? Eventuellt, men står ekipaget i trav blir det svårslaget.

Avd 3: Prins CK är min givna skräll. Hästen är bättre än vad det går att läsa sig till. Under 2% så är den given för den som garderar!

Avd 4: Står och väger mellan Icegirl LA och Florence Ima. Ser dem som jämbördiga skrällchanser och nu skiljer det också 0.1%. Skiljer det mer på lördag kanske det får fälla avgörandet?

Avd 5: Fortsätt på hemmaspåret och chansa på att det löser sig till 3% för Idomenio Sisu. Det stämmer inte alltid, men på rätt dag ska det vara en bra chans med lite tur på vägen.

Avd 6: Sellmer IH står i 3%. En häst.som har kommande årstid för sig. Spåret är bra och det kan smälla till härifrån när andra hästar drar mycket spel blir Selmer bortglömd.

Avd 7: Barolo Gene avslutar hemmaomgången. Visst, inte toppen senast men kapaciteten finns. Slipper resa och slår ur underläge. Avslutar vi omgången till 2%

Ni hittar mina andelar här https://www.atg.se/vikensspel/spellaggare/253737

Lycka till! /Tobbe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *